1 Mart 2016 Salı

EN ÇOK KULLANILAN ÇANTA MODELLERİ

Bir bayanın olmazsa olmazıdır çanta.Nasıl ki giydiğimiz kıyafet ve ayakkabı bir o kadar önemliyse çanta da kombini tamamlayacağınız en önemli aksesuardır..Sizin için en çok kullanılan çanta modellerini bir araya getirdim.

Bu yıl sırt çantaları hem şık modelleriyle hemde sırtta taşınabilir kolaylığı ile en çok tercih edilen modeller arasında  yer alıyor.Taşlı,zımba baskılı modelleriyle bayanlara alternatifler sunuyor.

Kapaklı omuz çantaları da şıklığınızı tamamlayacağınız türden modellerle birçok fırsat sunuyor.Hem tek omuzda hemde elde kullanılabilen bu çanta modeline göre hem günlük hayatta hemde gece hayatında kullanılabilen bir çanta modeli.

Torba çanta ağız kısmında ipleri yada deriden ipi bulunan büzülerek kullanılan bir çanta.Geniş iç hacmi sayesinde birçok bayanın tercih ettiği ürünler arasında yer alıyor.Görsel olarak da birçok modeli bulunmaktadır.

Hobo çanta genellikle günlük hayatta en çok kullanılan çanta türüdür.Tek omuzda kullanılabilen özelliğiyle ve büyük iç hacmiyle favori çantalar arasındadır.

1 yorum: