20 Şubat 2016 Cumartesi

EVDE KEYİFLİ VAKİT GEÇİRMEK

Bu ara o kadar çok evdeyim ve evde olmak zorundayım ki bu yazıyı yazmaya karar verdim.Bütün gün boş oturmaktan yada televizyon karşısında vakit geçirmekten sıkıldıysanız gününüzün çoğunu uykuyla harcıyorsanız kesinlikle bu yazıyı okumalısınız.
MOTİVE:Malum havalar bir iyi bir kötü giderken insanın psikolojisi bozuluyor.Dolayısı ile önce kendimizi motive etmeliyiz.Kötü ve bunaltıcı havalar yorgunluk ve sürekli uyku halini getirirken her şeyin yolunda olduğuna güzel günlerin yaklaştığına dair kendimizi motive etmeliyiz.Sonuçta her kışın ardından gelen bahar ve yaz var öyle değil mi?

HOBİ:Kesinlikle yapacak yada değerlendirecek bir şeyler buluruz biz hanımlar.Herkesin farklı bir zevki yada seçimi vardır tabi el işi yapabilir geri dönüşüm yoluyla atılacak eşyalarınızı farklı alanlarda değerlendirebilirsiniz.Bebeğiniz varsa yine ona oyuncaklar yapabilirsiniz.
KİTAP:Okuyun okuyun okuyun bakın zaman nasıl geçiyor.Bir süre sonra fark edeceksiniz ki okumadan geçmediğiniz gününüz olmuyor.Okuyarak yeni dünyalar kapılar açacaksınız yenilikler her zaman iyidir.

YEMEK:Yeni şeyler deneyin.Her kadın yemek yapmayı mutfakta vakit geçirmeyi sever bunu yeniliklerle gerçekleştirin.Dünya mutfaklarından değişik lezzetleri denemek size ve evdekilere iyi gelecektir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder