11 Nisan 2016 Pazartesi

EV HANIMLARI DİKKAT: EVDE PARA KAZANMA YÖNTEMLERİ!!!...

                                                     YEMEK DE YAPARIM KARİYER DE!!!

Günümüz şartlarında artık ev hanımları hem eşlerine destek olmak hemde ekstra gelir elde etmek için evde yapılabilecek işlere yoğunlaştı.Günün belli saatlerinde yada canımız istediğinde hiç fark etmez evinizde vakit geçirirken aynı zamanda para kazanabilirsiniz.Bakalım bunlar nelermiş;

Reçel yapmak,günümüzde organik ürünlere ve evde yapılan ürünlere oldukça ilgi var.Tüketici marketten almak yerine artık evde yapılan ürünleri tercih ediyor.Eliniz bu konuda becerikli ve lezzetliyse deneyebileceğiniz bir gelir kaynağı olabilir.


Nikah şekeri yapmak ,günümüzde sadece nikah için yapılmayan bu şirin hediyelikler bebek mevlütü,doğum günü gibi daha birçok organizasyonlarda talep görüyor.Sipariş usulü yapıldığında
pek de mağdur olma gibi bir durumunuz olmuyor.Maliyeti de çok az sadece el becerinize dayalı.


Sabun yapmak,son zamanlarda banyoları süsleyen birbirinden güzel sabunlar çok moda.Az vakit harcayarak yine evinizde istediğiniz zaman yapabileceğiniz bir iş deneyimi olabilir.


Yemek yapmak,kurabiye yapmak,her bayan mutfakta zaman geçirmeyi sever.Hele de ev hanımıysanız yaptığınız yemek ve tatlılardan sipariş üzerine yapabilir evinizin bütçesine destek olabilirsiniz.


Çocuk yada evcil hayvan bakıcılığı yapmak,çalışan annelerin çocuklarına bakabilirsiniz.Yine kendi yaşam alanınızda yapabileceğiniz kolay bir iş olacaktır,Hayvanları seviyorsanız hayvan bakıcılığı da yapabilirsiniz.


Blog açmak,bildiğiniz yada merak  ettiğiniz konularla ilgili birisiyle konuşmak yerine bir blog açıp daha geniş kitlelere ulaşabilirsiniz ve bunu paraya çevirebilirsiniz.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder