31 Mart 2016 Perşembe

YENİ TREND:TIRNAK MODASINDA TÜYLER

Geçtiğimiz yıl başlayan tırnak boyama süsleme sanatı bu yıl değişiklik gösteriyor.Tırnak üstüne yapılan özel desenler, yapıştırılan taşlar yerini tüylere bırakıyor.Nasıl kullanılacağı konusunda benimde aklımda soru işareti bırakan bu moda anlayışı şimdilerde çok konuşuluyor.İşte örnekleri;







30 Mart 2016 Çarşamba

SAÇ AKSESUARI İLE GÜZELLİK

Bu yaz günlük saç stilinde,sokakta,özel gece ve davetlerde çokça göreceğimiz saç aksesuarı ve modelleri karşımıza çıkacak.Bazen saça şekil vermek zor gelebilir yada zamanımız azdır,bu durumda saç aksesuarları imdadımıza yetişiyor.Bir çiçek yolu,bir fiyonk tercihinize göre güzelliğinize güzellik katacak.












29 Mart 2016 Salı

ÇİN'DE YENİ TREND A4 KAĞIDI

İnternette son günlerde Çin de bayanların bel inceliğini kanıtlamak için A4 kağıdını ellerine alarak çektirdikleri fotoğraflar konuşuluyor.Amaçları bel inceliklerinin gereğinden fazla ince olduğunu kanıtlamak.






28 Mart 2016 Pazartesi

TÜRK KAHVESİYLE SELÜLİTE SAVAŞ

Evde uygulayacağımız bu karışımla selülitlere karşı savaş açıyoruz.
50 gram kahve telvesine bir bardak ılık su ekleyin.İçine 3,4 damla kadar çay ağacı yağı ekleyin.Bu karışımı selülitli bölgeye 15 dakika masaj yaparak uygulayın.Ayda birkaç kez uygulayabilirsiniz.Selülit kremleri kadar faydalı olduğunu göreceksiniz.


2016 NIN EN İDDİALI SİYAH ABİYELERİ

                 Siyah her zaman zerafeti ve dikkat çekiciliğiyle bayanların tercihi olmuştur.




 




27 Mart 2016 Pazar

YOK BÖYLE BİR ŞEY,YENİ TREND: DUDAK SANATI

2016 nın modası olamaya hazırlanan akım şimdilerde instagramda olay yarattı.Dudak sanatı olarak adlandırılan bu akım tırnak boyama sanatını gölgede bırakacak gibi.Dudaklarda parıltı,taşlar,resimler boy gösteriyor.










26 Mart 2016 Cumartesi

EN GÜZEL ALIŞVERİŞ

Hamileliğimin 32+4 üncü haftasındayım ve hazırlıklar başladı.Alışveriş yaptık bugün kızımla çok güzel ciciler aldık.Deneyimli annelerden yardım aldım tabi ki yakın zamanda doğum yapan arkadaşlarımdan destek alıyorum bu konuda.İlk heyecanlar bunlar benim için ne almam lazım? nasıl yapmam lazım?derken arkadaşımın yardımıyla üstesinden geldim.İşler bitmedi tabi daha bunların yıkanması ütülenmesi ooo işimiz çok.
Peki doğru bir alışveriş yaparken nelere dikkat etmeliyiz.
Öncelikle aldığımız ürünlerin içeriğini bilmek gerekiyor.
Kıyafetlerin 100% pamuklu olmasına özen gösterelim bebeğimizin cildini koruyacaktır.
Organik ürünleri tercih edelim.
Bakım ürünleri alırken alkolsüz ürünleri tercih edelim.
Aldığımız ürünlerin antibakteriyel ve antialerjik olmasına dikkat  edelim.
Plastik ürünler yerine cam olanları kullanalım biberon gibi.



25 Mart 2016 Cuma

ORİFLAME DUDAK BALMI DENEYİMİM


Son aldığım ürünlerim çok da memnun kaldım.Mor renge sahip olan ürün dudaklar,eller,dirsekler,dizler ve topuklar için kullanılan çok amaçlı bir ürün.İçeriğinde siyah frenk üzümü aroması mevcut,kokusu da çok tatlı.
Diğer bir ürünüm ise hindistan cevizi kokusu ve aromasıyla sürekli kullanmak isteyeceğiniz bir ürün.İçerik olarak yine aynı bir çok amaçla kullanılabilir.
Renkli olan ürünüme bayıldım.Sürdükten sonra dudakta hafif bir ruj hissi bırakıyor.Makyaj yaptıktan sonra sadece bu ürünü kullanıp makyajınızı tamamlayabilirsiniz.

SÜPER KAMPANYA KAÇIRMAYIN...

Hafta Sonu İndirimi (25-27 Mart)

24 Mart 2016 Perşembe

YENİ TREND KARBON MASKESİ



Şu sıralar karbon maskesi bakımlı bayanların yeni gözdesi.İçesiğindeki arbutin,C vitamini,hyaluronik asit,kolojen,aloe özü sayesinde ciltteki renk dengesizlikleri giderilebilir.Cildin nem dengesi sağlanırken anti aging etkisi mevcuttur.Bunun yanı sıra ciltte matlık ve nemsizlik sorunu da giderilebilir.Yüz dışında dekolte bölgelerine, el ve boyuna da uygulanabilir.Uygulama öncesinde  cildin temiz olması gerekiyor.Temizlenen cilde siyah renkli karbon maske uygulanıyor.Sonrasında emilimi sağlanıyor.Bu sırada maske 20 saniyede bir yüz kaslarına etki ederek sarkmaların azalmasına yardımcı oluyor.Uygulama ortalama 20 dakika sürüyor.Tedavi evde değilde merkezde uygulanabilecek bir yöntem.




YENİLENDİM... PANTENE PRO-V BAKIM YAĞI


Malum uzun bir süredir saçlarımla ilgili problemim var.Hamilelikle birlikte ortaya çıkan beyazlar canımı bir hayli sıkmakta.Saçlarıma gerekli bakımı yapamıyorum pek sıra da gelmiyor aslında öykü hanıma hazırlık yapmaktan.Bu günlerde bir arkadaşımın tavsiyesiyle bu ürünü kullanmaya başladım.Çok da memnun kaldım.İçerisinde bulunan keratin ve E vitamini sayesinde saçlarımın kolay tarandığını fark ettim.Kullanım sonrası durulama gerektirmemesi de cabası. Elimize bir miktar yağı aldıktan sonra temiz saça ortadan başlayarak uyguluyoruz,uçlar da dahil sürüyoruz.Saçlar onarılırken aynı zamanda korunuyor.Çok da güzel bir kokusu var.Çok fazla uğraş gerektirmeyen bir uygulama.Yıka, çık ve sür oh saçlar missss.


22 Mart 2016 Salı

23 MART KANLI AY TUTULMASINA DİKKAT!!!


Kanlı ay tutulması güneş tutulmasının devamı niteliğindedir.9 Mart da yaşanan güneş tutulmasıyla burçlarda yaşanan karmaşa 23 Mart Çarşamba günü yaşanacak olan kanlı ay tutulmasıyla devam edecektir.Bu dönemle birlikte yenilikler ön plana çıkacak.Yeni aşk ve yeni işlerle yapılacak olan girişimler için doğru zaman olabilir.

ÖZELLİKLE KANLI AY TUTULMASINDA ETKİLENECEK BURÇLAR
Balık burcu.başak burcu başta olmak üzere ikizler ve yay burcu doğrudan etkilenen burçlardır.

DİKKAT!!! ANNE SÜTÜNÜ ARTTIRAN BESİNLER

Doğum öncesi yada sonrası beslenme anne adayı için en önemli konulardan biri şüphesiz.Kaliteli ve sağlıklı beslenme sonucunda bebeğimize vereceğimiz süt de bir o kadar kaliteli olacaktır.Gelişim sürecine başlamış yeni doğan için anne sütünün önemi büyüktür.Bebeğimize yeteri kadar süt verebilmek için çok fazla yemek değil sağlıklı ve gerekli besinleri tüketmek yeterli olacaktır.


Anne sütünü artırmak için yapılması gerekli besinler;
Dengeli beslenmek,bol su tüketmek
Marul tüketmek, salata şeklinde bol bol tüketebilirsiniz.
Havuç içerisindeki mineraller sayesinde emzirme döneminde tüketilmesi sütünüzü artıracaktır.
Boza süt yapan besinle arasındadır.
Çiğ soğan yine sütü artıran besinler arasında yer alır yalnız bebekte gaz sancısına neden olabilir.Pişirip tüketmek daha sağlıklı olacaktır.

21 Mart 2016 Pazartesi

EVDE DİŞ BEYAZLATMAK ÇOK KOLAY

Kim istemez ki bembeyaz dişlerle gülümsemek!Bunu sadece doktor kontrolünde gerçekleştirmek söz konusu değil tabi ki,bunun için ciddi paralar harcamaya da gerek yok.Evde uygulayabileceğiniz birkaç yöntemle bembeyaz dişlerle gülümseyebilirsiniz.

Çilek, diş macunlarında beyazlatıcı olarak kullanılabilen bir asit içermekte,çileği ezin ve macun kıvamına gelince dişlerinizi bununla fırçalayın.

Tuz, antibakteriyeldir,aşındırıcı özelliğe sahiptir dişlerde kalıntı bırakmaz.

Muz, kabuğunu çöp olarak düşünmeyin.muzun kabuğuyla dişlerinizi fırçalayabilirsiniz.Yine kabuğunun iç kısmını dişlerinizi ovalamak için değerlendirin.

Karbonat,son yıllarda en çok konuşulan yöntemlerden birisi de bu.Su ve karbonatı macun kıvamına getirin ve dişlerinizi bununla fırçalayın.Etkili olduğunu göreceksiniz.

18 Mart 2016 Cuma

ÇATLAK DUDAKLARA KESİN ÇÖZÜM...

Malum hava değişimleri birçok şeyi etkilerden dudaklarımızda bundan nasibini alanlardan.Dudak çatlamasının birçok nedeni vardır.Bunlar;
Hava değişimi,vücudun aşırı su kaybetmesi,B2 vitamin eksikliği,diş hastalıkları,enfeksiyonlar,alerjik rahatsızlıklar olabilir.Öncelikli olarak bir doktordan destek almanızı öneriyorum.Bunun yanı sıra evde uygulayabileceğimiz birkaç yöntemle de çatlak dudakların önüne geçebiliriz.



  1. Bir adet domatesi blender dan geçirin,bir yemek kaşığı bal ve bir yemek kaşığı yoğurdu karıştırın.Hazırladığınız maskeyi dudak ve çevresine uygulayın.15 dakika sonra yıkayın.Bu       maske dudaklarınızı daha koruyucu hale getirecektir.Aynı maskeyi salatalık kullanarak da yapabilirsiniz.

      2.Bir çay kaşığı balı dudaklarınıza sürün biraz bekletin ve vazelin kremi uygulayın.Bu karışım               dudaklarınızda kuruduktan sonra yıkayın.Dudak çatlaklarına çok iyi gelecektir.
   
      3.Bir adet havucu rendeleyip posasını dudaklarınıza sürün.20 dakika bekleyip durulayın.Haftada            bir kez uygulayabilirsiniz.                    

17 Mart 2016 Perşembe

EL EMEĞİM, GÖZ NURUM...LAVANTA KESESİ YAPILIŞI


OKUMADAN GEÇME SAĞLIKLI YAŞAM İÇİN, ÖMÜR UZATAN GIDALAR...

Yaban mersini, beyinde yaşlanma etkilerini geciktirir.

Ispanak, karaciğer, yumurtalık ve kolon kanserine karşı korur zekayı güçlendirici etkisi vardır.

Kırmızı biber, akciğer, prostat ve rahim ağzı kanserine karşı korur.Kalp sağlığı için yararlıdır.

Domates, vücutta iltihabı önler kalp hastalığı riskini düşürür.

Elma, bağışıklık sistemini güçlendirir.Akciğer ve prostat kanserine karşı korur.

Enginar, damar tıkanıklığını önler.Zararlı kolesterolü düşürür.

Kivi,kırışıklıklara karşı iyi gelir.Damar tıkanıklığı riskini düşürür.Kabızlığı önler.